ΤA ΝΕΑ ΜΑΣ

2η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών

09-06-2019

Ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς "Το Ορμίνιον " συμμετείχε με το παιδικό χορευτικό μας τμήμα στην 2η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διμηνίου Ν. Μαγνησίας.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο κα Διβανη και τον χοροδιδάσκαλό τους κ Νίκο Παλιούρα για την πρόσκληση. Όλα τα παιδιά μας το χάρηκαν και εμείς τα καμαρώναμε! Όλα τα παιδιά απο όλους τους συλλόγους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!!

Ευχόμαστε στο σύλλογο Διμηνίου καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες! Στα παιδιά μας, τα παιδιά του Ορμινίου, τους εύχομαι να έχουν υγεία, να χαμογελάνε και να χαίρονται τις στιγμές που ζουν με τους φίλους τους, με τους συγχορευτές τους, γιατί αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα στην καρδιά τους!

Στους γονείς των παιδιών μας, θέλω να τους πω ότι είναι υπέροχοι, γιατί πολλές φορές μπορεί να κουραζόμαστε αλλά είναι πάντα παρόντες, οδηγώντας τα σε σωστά και όμορφα μονοπάτια!

Στον δάσκαλό μας Κωνσταντίνο Μούτο, χρωστάμε την άψογη εμφάνιση και το χορευτικό ήθος που σιγά σιγά μπολιαζει στα παιδιά μας, τον ευχαριστούμε θερμά απο καρδιάς!

Ραντεβού τώρα στο 20ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Πορταριάς στα " Παιδικά Χοροπατήματα στα Μονοπάτια των Κενταύρων" στις 22- 23 Ιουνίου!!!

Δείτε φωτογραφίες εδώ