ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς ‘Το Ορμίνιο’, με εφόδια την μακρά εμπειρία, την αγάπη και το μεράκι συνεχίζει από το 1961 μέχρι και σήμερα να αγωνίζεται και να προσπαθεί να κρατήσει τη φλόγα της παράδοσης και του πολιτισμού ζωντανή.

Η συλλογική προσπάθεια μπορεί να αναδείξει την ιστορία, την παράδοση τις αξίες του τόπου μας και να τον εντάξει στις μεγαλύτερες κοιτίδες πολιτισμού της χώρας και του εξωτερικού.

Ο Σύλλογός μας μέσα σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση προσπαθεί να αντεπεξέλθει με μόνο σύμμαχο τις συνδρομές και τις χορηγίες των μελών και φίλων του,  καθώς δεν υπάρχει πλέον καμία άλλη πηγή εσόδων.

Ο ΑΕΣ Ορμίνιο Πορταριάς θεωρεί τους χορηγούς του πολύτιμους συνοδοιπόρους και πράττει τα μέγιστα για την στήριξη και την προβολή τους.

Οι χορηγοί αναδεικνύοντας το κοινωνικό τους προφίλ στηρίζοντας μια μοναδική για την περιοχή δράση, στηρίζουν την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη και παράλληλα επωφελούνται από τα κάτωθι:

  • Διαφήμιση των χορηγών στην ιστοσελίδα orminioportaria.gr με ανάρτηση των logo τους και link κατευθείαν στις ιστοσελίδες των χορηγών.
  • Εμφάνιση των χορηγών σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίας της περιοχής, ο οποίος υπάρχει στην κεντρική σελίδα orminioportaria.gr Σε αυτό το χάρτη θα εμφανίζονται μόνο οι χορηγοί και τα ιδιαίτερα σημεία ενδιαφέροντος, όπως μουσεία, εκκλησίες, δημόσιες υπηρεσίες. Από το χάρτη με link ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα συνδέεται κατευθείαν στην ιστοσελίδα των χορηγών.
  • Εμφάνιση των χορηγών στους τίτλους τέλους του video που θα ακολουθεί κάθε εκδήλωση video το οποίο θα αποτελεί μέσο προώθησης στα social media και στις εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά κυρίως γιατί έχουμε την πεποίθηση ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε θαύματα, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και να μεταλαμπαδεύσουμε την παράδοση στην επόμενες γενιές επιτυγχάνοντας παράλληλα πραγματικό όφελος για τις επιχειρήσεις σας, σας καλούμε να ενταχθείτε στην ομάδα των χορηγών του Συλλόγου μας.

 

Τρόποι Επικοινωνίας: email: info@orminioportaria.gr, Tηλ: 6980023200 (Κοντορίζος Κωνσταντίνος)

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κοντορίζος Κωνσταντίνος                 Μπάρδα Έλενα